Om Studio Re-

VÅR FILOSOFI

Studio Re- lager tidløse og sesongløse klær for kvinner inspirert av klassisk herretøy.

Våre plagg er laget for å bli brukt om igjen og om igjen, år etter år, satt samen på ulike måter, til ulike anledninger. Vi har et sterkt fokus på passform, detaljer og kvalitet. Våre klær skal være relevante, uavhengig av trender.

 

VÅRE VERDIER

Grunnverdiene i Studio Re- handler om respekt for mennesker og natur. Gjennom fokus på etisk produksjon, gjennomtenkt design og bruk av overskuddsmaterialer fra større produksjoner, jobber Studio Re- kontinuerlig for sine verdier.

 

VÅR METODE

Studio Re- drives av Aurora Verksted, et sosialt entreprenørskap som setter mennesker i fokus gjennom tilrettelagt arbeid.

Designer av Studio Re-, Anne Gro Fjeldheim, har jobbet med design og produksjon av klær i over 30 år før hun begynte hos Aurora.

«Aurora Verksted gir meg en mulighet til å bruke min erfaring i en jobb som taler til hjertet. Samtidig har denne jobben gitt meg et nytt perspektiv på designprosessen, som jeg drar nytte av hver dag».

 

VÅRE MATERIALER

Våre materialer er valgt med omhu. Vi plukker overskuddsmaterialer som ligger på lager etter større produksjoner. Vi mener det er bedre for miljøet å bruke noe som allerede er produsert. Når vi velger materialer er kvalitet viktigere enn komposisjon, en del av våre materialer er derfor med blandet innhold.

Når vi ellers skal velge materialer, velger vi rene naturmaterialer som lin og bomull.

 

VÅRT SOSIALE ANSVAR

Respekt for mennesker en av grunnverdiene i Studio Re-. Pålitelige og langsiktige samarbeidspartnere er derfor veldig viktig for oss. Det er nødvendig for oss å vite at de som jobber for oss har det bra og at produksjonen foregår på en ansvarlig måte. Dette er en del av en helhetlig tankegang som forener Studio Re- og Aurora Verksted.

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Nære samarbeidspartnere og åpenhet er viktig for oss. Vi er derfor nøye når vi velger hvem vi skal samarbeide med.

Våre konfeksjonerte plagg, produsert av overskuddsmaterialer er produsert hos Sorste i Romania. En fabrikk med solid ekspertise på konfeksjon, og med fokus på å gi alle en mulighet i arbeidslivet.

Våre linskjorter og bomullsbukser er produsert av Nguyen Khanh Phuong Fashion Co. Ltd i Vietnam, en liten bedrift som vi har samarbeidet med i mange år. Bedriften eies og drives av Thao - en ung gründer som er opptatt av å gi kvinner i nærmiljøet arbeid, muligheter og økonomisk selvstendighet.