Samarbeid

THAO I VIETNAM     

 Vi har lenge samarbeidet med Thao, en ung grunder i Vietnam med driv og engasjement. Hun har skapt en arbeidsplass med fokus på trygge arbeidsforhold for kvinner i nærmiljøet. Her gir hun spesielt alenemødre og gifte kvinner, en mulighet til å tjene egne penger og være selvstendige. Hun ser på sitt team som sin familie, og behandler de deretter.    

Vi kom i kontakt med Thao gjennom vår deltagelse i Innovasjon Norges Business Match Making Program, BMMP. Thaos systue er godkjent og kvalitetsstemplet av inspektører utsendt av Innovasjon Norge.                         

FNs bærekraftmål om å utrydde fattigdom og bekjempe ulikheter står høyt på agendaen til Aurora Verksted. Samarbeidet med Thao er derfor viktig for oss, fordi vi er en bedrift som jobber for å skape muligheter for alle.

Vi produserer kolleksjoner i flere ulike kvaliteter hos Thao.
Silke: Kvaliteten er et samarbeid mellom Thao og faren. Faren produserer metervaren og Thaos systue syr plaggene.
Lin: Kvaliteten kjøpes direkte fra lokale leverandører, og Thaos systue syr plaggene.
Bomull: Kvaliteten kjøpes direkte fra lokale leverandører, og Thaos systue syr plaggene.

Vi er imponert over finishen og kvaliteten på det Thao produserer for oss, og er stolte over å samarbeide med folk som Thao.

 

 

APG I VIETNAM
 
Samarbeidet med APG har vart i mange år. APG er en søsterbedrift av Aurora Verksted i Vietnam, som gir arbeid til folk med funksjonshemninger. Eier av bedriften er selv funksjonshemmet, og vet hvor utfordrende dette kan være. APG er et unikt tilbud i Vietnam, som gir folk som ellers ville ha falt ut av arbeidslivet, en mulighet til å bli selvstendige tjene egne penger.

Vi kom i kontakt med APG gjennom vår deltagelse i Innovasjon Norges Business Match Making Program, BMMP. APG er godkjent og kvalitetsstemplet av inspektører utsendt av Innovasjon Norge.
 
FNs bærekraftmål om å utrydde fattigdom og bekjempe ulikheter står høyt på agendaen til Aurora Verksted. Samarbeidet med APG er derfor viktig for oss, fordi vi er en bedrift som jobber for å skape muligheter for alle.
 
Vi har produsert mange ulike kolleksjoner hos APG.
Nå produserer de vår kolleksjon i bomullsjersey.
Bomullsjersey: Kvaliteten kjøpes direkte fra lokale leverandører, og APG syr plaggene.
 
Også her er vi mektig imponert over finishen og kvaliteten på produksjonen, og vi er stolte over å samarbeide med bedrifter som dette.