Aurora Verksted i media

Cultura Bank (mars 2022)

Mangfoldets rom - når alle slags hjerner, alle slags kropper, og all slags kunnskap kommer sammen, slår mangfoldet rot.

Les mer i Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

 

Localfolk (november 2021)

Aurora Verksted er presentert i magasinet Localfolk sin Oslo utgave. Utviklingssjef Trine Dreyer og Designsjef Anne Gro Fjeldheim snakker om Aurora Verksted sin utvikling i over 30 år - om arbeidet med mennesker og kollektiv kunst, design og håndverk. Besøk Localfolk for hele presentasjonen.

Greenhouse.eco (oktober 2021)

Aurora Verksted jobber i tre dimensjoner innenfor bærekraftig utvikling; Miljø, økonomi og sosiale forhold. Les mer i nettmagasinet Greenhouse om hvordan bærekraft har vært en sentral del av forretningsmodellen til Aurora Verksted i over 30 år.

 

Fontene (oktober 2021)

Med tilrettelagte arbeidsoppgaver innenfor kunst, design og håndverk har Aurora Verksted bygd en ordinær bedrift rundt omsorgsbedriften. Sosionom Jenni Røssum Straxrud og Utviklingssjef Trine Dreyer forteller om hvordan en arbeidsdag ser ut for Aurora Verksted sine arbeidstakere. Les mer i Fontene om dette arbeidet.

 

Et Vanlig Liv (juli 2021)

Hvordan kan man starte og drive et sosialt entreprenørskap? Gründer og utviklingssjef Trine Dreyer har snakket med foreningen Et Vanlig Liv om Aurora Verksted sitt samfunnsoppdrag og hvordan bedriften er bygd opp. Les mer på Et Vanlig Liv.

 

Det Norske Kongehus (mai 2021)

Aurora Verksted mottok besøk av Kronprinsesse Mette-Marit. Les mer om besøket i Kongehuset.no.