GDPR epost tillatelse

Retningslinjer for personvern

Nedenfor gjør vi rede for hvordan Aurora Verksted SA vil behandle personopplysninger når det gjelder markedsføring på e-post etter personopplysningsloven av 2018.

Formålet med behandling av opplysningene er:

  • å informere om tilbud, produkter, nyheter og praktisk informasjon fra Aurora Verksted SA og Respect by Aurora.
  • å informere om arrangementer og kurs Aurora Verksted og Respect by Aurora arrangerer.

Vi registrerer ditt navn og din kontaktinformasjon.

Disse opplysningene blir brukt til å kontakte deg med informasjon om punkt nevnt i formålene ovenfor. Behandlingen av opplysningene når det gjelder markedsføring per e-post vil være basert på samtykke fra dem som er registrert. Dersom du føler at ditt personvern er sikret ved denne erklæringen, samtykker du til lagring av innsamlede data om deg.

Det er frivillig å gi oss personopplysninger for de formålene som er nevnt ovenfor. Gir du ikke samtykke eller trekker du samtykke tilbake, retter vi ikke henvendelser om markedsføring mot deg. Vi lagrer opplysningene inntil du trekker samtykket tilbake eller inntil vi på noen annen måte blir klar over at opplysningene ikke er nødvendige for formålene ovenfor.

Hvis vi behandler personopplysninger om deg for andre formål og med andre behandlingsgrunnlag enn de som er nevnt ovenfor, vil vi gi informasjon om det i en personvernerklæring på Aurora Verksteds nettsider.

Bruk av data hos tredjepart

Dine personopplysninger vil bli behandlet fortrolig av bedriften, og vil ikke utleveres til tredjepart.

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

  • Rett til å bli informert om at personopplysninger samles inn, hvilke opplysninger som samles inn og hva disse skal brukes til.
  • Rett til at personopplysninger ikke brukes med mindre du aktivt har gitt samtykke til bruk av personopplysningene dine.
  • Rett til å be om en kopi av personopplysningene som vi har om deg.
  • Rett til å be oss korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.
  • Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lengre er nødvendig for oss å oppbevare slik data.
  • Rett til når som helst å trekke tilbake samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.

Ønsker du å vite mer om dine rettigheter som registrert, anbefaler vi deg å lese om dette på Datatilsynets nettsider. Du kan klage til Datatilsynet hvis du er misfornøyd med vår behandling av personopplysninger. 

Kontakt:

Hvis du har spørsmål vedrørende de nye personvernlovgivningene, eller ønsker å utøve dine personvernrettigheter, kan du sende mail til aurora@aurora-verksted.no. Vi vil svare deg så fort vi kan.