Om Studio Re-

Kjære venner av Aurora,
 
Vi har gledet oss lenge til å vise frem vårt nye merke Studio Re-. Studio Re- ble til gjennom et ønske om å skape noe varig, av god kvalitet, med  et sterkt fokus på respekt for mennesker og miljø.
 
Designer av Studio Re-, Anne Gro Fjeldheim har jobbet med design og
produksjon av klær i over 30 år før hun begynte hos Aurora.
Her får jeg en mulighet til å bruke min erfaring i en jobb som taler til hjertet. Vi  setter folk først, og forankrer alt vi gjør i en helhetlig tankegang med respekt for  alle mennesker. I tillegg velger vi kvaliteter med omhu, så alt vi produserer skal  være bærekraftig og nøye gjennomtenkt.


                


Navnet Studio Re- er en forkortelse av hva merket står for: Respect,  Responsible, Reliable, Reuse, Reduce, Repair, Relevant, Rethink, Restyle,  Repeat.... Det er også en forlengelse av våre verdier på Aurora Verksted.
 
Kolleksjonen til Studio Re- er designet med tanke på at du skal kunne  kombinere plagg på ulike måter. Da kan du bruke det samme plagget i ulike  settinger, og du kan selvsagt også kunne kombinere det med plagg du allerede har i skapet. Det er bevist at en av de beste tiltakene for å spare miljøet er å bruke det du kjøper mange ganger. Neste steg blir å komplementere kolleksjonen med basisplagg i gode kvaliteter, som du kan bruke til nesten alt.
     
Studio Re- er i hovedsak produsert av restmaterialer som er plukket fra større produksjoner. Dette har vi valgt fordi det er bedre for miljøet å bruke noe som allerede er produsert. Vi har valgt samarbeidspartnere ut ifra vår tanke om respekt for mennesker.
 
Studio Re- skal være et tillegg til alt det fine vi lager lokalt på Aurora Verksted.
Vi har lansert en ny kolleksjon midt i koronatider, og har fått kjenne det på kroppen. Men, responsen og tilbakemeldingene har vært overveldende, så vi er optimister og tenker at dette kommer til å løse seg. Studio Re- er ikke noe som går ut på dato med det første, og når det blir bedre tider gleder vi oss til å invitere til kundekvelder.
 
Ta vare på hverandre og lag fine dager!
Hilsen fra oss på Aurora Verksted