Besøk av Kronprinsesse Mette-Marit

Kjære venner av Aurora,

Denne uken fikk vi æren av et besøk av Kronprinsesse Mette-Marit på verkstedet. Kronprinsessen er opptatt av hvordan folk tar vare på hverandre under pandemien og kom til oss for å oppleve en inkluderende bedrift, som også driver med håndverk. Vi har holdt åpent under så og si hele pandemien - noe som har vært, og er, viktig for oss.

Foto: Lise Åserud / NTB

"De driver med så mange ting som jeg er opptatt av", sa Kronprinsessen til media etter besøket. Aurora Verksted drives av fagfolk som har bakgrunn i design, kunst og håndverk - det ble et spennende og inspirerende møte med Kronprinsessen som selv vever og har tatt keramikkurs. 

 Foto: Aurora Verksted  

Vi vil gjerne takke Kronprinsessen for initiativet til besøket! Under pandemien har vi ikke hatt mulighet til å invitere kunder og venner av Aurora Verksted inn til oss, noe vi vanligvis gjør to ganger i året ved jul- og vårmarked. Besøket fra Kronprinsessen betyr derfor ekstra mye, og anerkjennelsen tar vi med oss i det videre arbeidet med kjærlighet, kreativitet og ansvar som våre tre grunnverdier. Tusen takk til Kronprinsessen for et inspirerende og hyggelig besøk! 

Foto: Eva Groven / Budstikka