Vi syr på bestilling

Harris Tweed

Aurora Verksted produserer kåper og jakker i Harris Tweed. Design og produksjon foregår her på verkstedet, stoffene kjøper vi fra Harris Tweed på Hebridene. Harris Tweed stoffene håndveves på Hebridene av 100% ull, farget og spunnet lokalt på Hebridene.

Alle modellen vi produserer kan du bestille i det stoffet du ønsker. Trenger du tilpasning på lengde eller lignende, kan vi gjøre dette for deg.

 

 

 

Liberty stoffer

Aurora Verksted produserer skjorter, bluser og kjoler i Liberty stoffer. Design og produksjon foregår her på verkstedet, stoffene kjøper vi fra Liberty i England. Stoffene er vevet av fint garn med lange fibre i 100% bomull, derfor får de en glatt og silkeaktig overflate. Produksjonen foregår ved Como sjøen i Italia, der produserer de stoffer med ny teknologi, bygget på gamle tradisjoner.

Alle modellen vi produserer kan du bestille i det stoffet du ønsker. Trenger du tilpasning på lengde eller lignende, kan vi gjøre dette for deg. 


 

 

Twill stoffer

Aurora Verksted produserer jakker og frakker i 100% bomullstwill. Design og produksjon foregår her på verkstedet, stoffene kjøper vi fra Brisbane Moss i England. Twillstoffet er vevet av bomull i høy kvalitet, har en myk overflate og høy slitestyrke. Brisbane Moss har produsert tradisjonelle kvalitetsstoffer i England siden 1901.

Alle modellen vi produserer kan du bestille i den fargen du ønsker. Trenger du tilpasning på lengde eller lignende, kan vi gjøre dette for deg.